Idrettsstipend – Rasmus Martinsen

Vi vil med jevne mellomrom presentere noen av de som har mottatt kommunalt idrettsstipend i 2013. Neste mann ut er fotballspilleren, Rasmus Martinsen

Navn: Rasmus Levin Martinsen

Alder: 17 år

Idrettslag: Viking FK 

Type idrett: Fotball

Hvorfor driver du med idretten din? Jeg driver med fotball fordi det er det kjekkeste jeg vet, jeg har alltid hatt stor interesse for sporten.  

Hvor mye trener du? Jeg trener cirka 2 ganger til dagen. En trening med laget og en egentrening. 

Hvordan ser en typisk dag ut for deg? En typisk dag for meg vill være å gå på trening før skolen. Deretter går jeg på skolen fra ca. 10.30 til 15.00. Så er det enten ny trening med laget eller så har jeg en økt for meg selv. Etter dette går jeg hjem å gjør lekser og skolearbeid. 

Har du noen mål innen idretten som du jobber mot? Jeg har mange delmål, men et hovedmål er å spille fast i tippeligaen. Men jeg har mange mindre mål jeg vil oppnå før dette. 

Hva er din beste opplevelse innen idretten? Den største opplevelsen min innen idretten må nok være første gangen jeg spilte med flagget på brystet. Det føles veldig spesielt å spille for Norge. 

Driver du med, eller har du drevet med, andre idretter? Jeg har spilt håndball og gått på svømming når jeg var yngre, men det har alltid vært fotballen som har vært det store. 

Hvem er ditt forbilde innen idretten? Mitt forbilde innen idretten er Paul Scholes.

Beskriv deg selv med tre ord? Hvis jeg skal beskrive meg selv med tre ord må det være hardtarbeidende, ydmyk og klok.

Har du noen råd til yngre utøvere i din idrett? Tren best og mest mulig, og hele veien ha et mål om å bli bedre. Vær nøye på trening og ta til dere læring. accesorios pulsera pandora

Legg igjen en kommentar

Skroll til toppen
Rull til toppen