God oppslutning om årsmøtet

Idrettsrådets årsmøte ble avholdt sist torsdag, 20.mars. Ca. 60 personer møtte i stavangeridrettens lokaler på Hansons Minde.

Idrettsrådets årsmøte ble avholdt sist torsdag, 20.mars, og forløp uten større diskusjoner. Det var på forhånd ingen innkomne forslag til årsmøtet. Alle saker ble enstemmig vedtatt foruten valgkomiteens innstilling til nytt styre. Det kom et benkeforslag fra IL Brodd Fotball på Geir Meling (FK Vidar), med begrunnelse om at man blant annet ønsket friskt blod inn i styret, og at Meling er en person med lang fartstid i idretten (fotball) som har mye å bidra med. Det endte imidlertid med at de to styremedlemmene som var på valg, Gunnar Nygård (Hinna FK) og Gry Knudsen (Stavanger Svømme Club), ble gjenvalgt.

For øvrig ble nestleder Ove Brattaas (SIF Håndball) gjenvalgt. De to vararepresentantene i Idrettsrådets styre velges hvert år, og Jørn Hansen (Stavanger Innebandyklubb) ble gjenvalgt som 1. varamedlem. 2. varamedlem Tor Leversen (Stavanger Cheersport Klubb) stilte ikke til gjenvalg. Eirik Paulsen (Ishockeyklubben Stavanger) ble valgt inn som nytt 2. varamedlem.

Styret i Idrettsrådet vil dermed være som følger i 2014: Leder: Jørn Nielsen (Brodd Badmintonklubb); nestleder: Ove Brattaas (SIF Håndball); styremedlemmer: Anne N. Kvale (Bedriftsidretten), Gry Knudsen (Stv. Svømme Club), Johanne L. Karlsen (IL Skjalg), Gunnar Nygård (Hinna FK) og An-Magritt H. Stendahl (Stv. Turnforening; varamedlemmer: 1.varamedlem Jørn Hansen (Stv. Innebandyklubb) og 2.varamedlem Eirik Paulsen (Ishockeykl. Stv.).

Bjarne Kvadsheim (nestleder i kommunalstyret for kultur og idrett) hilste på vegne av Stavanger kommune, mens May Brit H. Osaland hilste på vegne av Rogaland idrettskrets.

For øvrig hadde daglig leder i Idrettsrådet, Arne Thorsen-Eie, en presentasjon av Idrettspatruljen. En rekke idrettslag har allerede meldt sin interesse for å være med Idrettspatruljen ut til skoler rundt om i Stavanger.

Årsmøtepapirene ligger for øvrig her. Protokoll vil bli lagt ut så snart denne er klar. michael kors tasche

Legg igjen en kommentar

Rull til toppen