Skoleelever prøvde vektløfting

Ungdomsskoleelever fra Tastaveden skole besøkte sammen med Idrettspatruljen Stavanger Vektløfterklubb onsdag 26.mars.

En klasse fra Tastaveden skole besøkte onsdag morgen Stavanger Vektløfterklubb. Elevene fikk først litt informasjon om hva vektløfting dreier seg om, før de fikk demonstrert idretten av noen av klubbens største talenter. Deretter fikk elevene prøve seg i både rykk og støt, samt i noen mer grunnleggende øvelser.

Både leder i Stavanger Vektløfterklubb, Bernt Petter Andersen, elevene, og lærerne virket å være veldig godt fornøyd med økten på Hermetikkfagskolen, hvor vektløfterklubben holder til. Noen av elevene ytret ønske om å komme tilbake i klubbens treningstid. Vektløfterklubben skal for øvrig etter hvert flytte inn i Siddishallen hvor det nå er frigjort arealer til flere idretter.

Idrettsrådet og «Idrettspatruljen» var tilstede og informerte avslutningsvis om hva som er tanken bak Idrettspatruljen, og hvordan man ønsker å samarbeide med idrettslag og skoler fremover. Stavanger Vektløfterklubb er et av lagene som har ivret etter å være med på et slikt samarbeid. canada goose jacke damen

Legg igjen en kommentar

Rull til toppen