Antidoping Norge til Hansons Minde

Torsdag 10.april kl. 18.00 kommer Antidoping Norge til Hansons Minde for å holde foredrag. Dette vil være nyttig å få med seg for alle i idrettsmiljøet, men også for andre interesserte.

Antidoping Norge kommer til Stavanger og Hansons Minde neste torsdag, 10.april. Vi vil da få høre en sterk historie fra en tidligere dopingmisbruker, og vi vil samtidig få nyttig informasjon om hvilke kjennetegn og atferdsendringer man kan se på en som misbruker dop.

Dette burde ikke minst være av interesse for de som er involvert i idretten, men også for andre som vil lære mer om problemstillinger knyttet til dopingmisbruk. Antidoping Norge stiller med to representanter, Morten Heierdal og Einar Koren.

Tid og sted er altså kl. 18.00, torsdag 10.april på Hansons Minde (V/Rica Forum Hotel). canada goose outlet

Legg igjen en kommentar

Rull til toppen