Jenter i Fokus 2014/2015

«Jenter i Fokus» er en tilskuddsordning rettet mot lag/treningsgrupper for jenter i alderen 13-17 år. Det er nå vedtatt hvilke lag som får støtte kommende sesong.

På denne tiden deler Idrettsrådet hvert år ut 135 000 kroner gjennom Jenter i Fokus-ordningen. Denne summen fordeles på ni lag som velger å satse ekstra på jenter. Det betyr at hvert lag som får støtte tildeles 15 000 kroner. Målet med Jenter i Fokus er å beholde jentene lenger i idretten, og dette ønsker man å oppnå gjennom større fokus på det sosiale.

Alle lag som får støtte må blant annet gjennomføre minst 8 sosiale samlinger (uten tilknytning til egen idrettsaktivitet), én overnattingstur, og to medarbeidersamtaler med alle utøvere. Fullstendige kriterier for ordningen kan finnes her.

Følgende lag får støtte i år:

Klubb/lag/gruppe
Rogaland Rideklubb (U17)
Stavanger JuShinkan Aikido (U17)
Hinna HK (J13)
Viking FK (J14)
Hundvåg HK (J13)
KFUM Stavanger Håndball (J13)
Vardeneset BK (J16)
Forus og Gausel IL – Håndball (J14)
Forus og Gausel IL – Fotball (J13)

canada goose jacke herren

Legg igjen en kommentar

Rull til toppen