«Byttå» hjem til Stavanger

Stavanger tok i helgen hjem pokalen under Den nordiske idrettsutvekslingen i Esbjerg. Det ble i år konkurrert i golf.

Den nordiske idrettsutvekslingen mellom vennskapsbyene Stavanger, Esbjerg, Eskilstuna og Jyväskylä ble i år arrangert i Esbjerg og gikk av stabelen for 40. gang. Stavanger feiret jubileet med å ta hjem «byttå»!

Årets idrett var golf, og de 12 ungdommene som utgjorde stavangerlaget ble ledet av Stavanger Golfklubbs tidligere leder, nå altmuligmann, Sverre Ekeli. Jan Egil Nærland var med som trener. Idrettsrådet stilte med representanter fra administrasjon og styre, og Stavanger kommune var representert ved ansatte i idrettsavdelingen og nestleder i kommunalstyret for kultur og idrett, Bjarne Kvadsheim.

Idrettsutvekslingen har program fra torsdag til søndag og foregår hvert år siste helg i juni. Det er lagt opp til at det sosiale skal ha stort fokus i tillegg til det sportslige. Programmet i år innebar blant annet besøk til Legoland. Neste år er det finske Jyväskylä som skal være vert for utvekslingen.

På laget fra Stavanger spilte følgende spillere: Stine Lindanger, Alexandra Mudie, Caroline Berge, Thea Bjerkelo, Tomine Bjerkelo, Hannah Kerr, Ruben Pettersen, Aron Berhane, Erik Frøyland, Jens Mathias Surdal Arnesen, Thomas Helgø og Nicolay Time Monsen.

På plassene bak Stavanger fulgte henholdsvis Esbjerg, Jyväskÿlä og Eskilstuna. michaeltaschen

Legg igjen en kommentar

Rull til toppen