Hva galt har vi gjort?

Rådmannen foreslår i budsjettet for 2015 å kutte tilskuddet til idretten med 1,8 millioner kroner. Dette tilsvarer en nedgang på 20,6%, noe idretten ikke kan akseptere.

Som de fleste vil ha fått med seg må Stavanger kommune kutte i budsjettet for 2015.  Tilskuddet til idretten foreslås kuttet med 20,6 %. I kroner og øre tilsvarer dette en nedgang fra 8 736 000 kroner til 6 936 000, det vil si et kutt på 1,8 millioner kroner.

Til sammenligning kuttes andre frivillige lag, foreninger og organisasjoner med ca. 5 %. Idrettsrådet unner heller ikke disse kutt i budsjettene, men det oppleves som urettferdig at idretten rammes mye hardere enn andre frivillige organisasjoner.

Idrettsrådet har i møte med politikere fremmet vårt budskap, og de er bedt om å ta stilling til våre innspill og spørsmål før budsjettet skal vedtas. Budsjettet tas opp til politisk behandling i formannskapet 27.11. michael kors handtasche sale

Legg igjen en kommentar

Rull til toppen