Noen av Idrettspatruljens besøk i november

I november har Idrettspatruljen besøkt flere skoler med forskjellige idretter til stor glede for både elevene og gymlærerne.

Instruktører fra Stavanger Capoeiraklubb, Brodd Innebandyklubb, Gausel Judoklubb og Straen Gymnastikk og Turnforening har bidratt til at skoleelever har fått en gymtime med nye impulser i tillegg til at de har fått prøve «nye» idretter under kyndig veiledning. Elevene synes dette er kjempe kjekt og lærerne synes dette er en flott måte elevene får muligheten til å prøve «nye» idretter med inspirerende instruktører. Etterhvert som skolene har hatt ett besøk av Idrettspatruljen så ønsker de mer.

Her er et utvalg fra noen av øktene som er holdt i november måned. For å lese mer om disse, og andre besøk, gå til Idrettspatruljens besøk.

IdrP_Turn_26nov14_02

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

IdrP_Capoeira_07nov14_01

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

cgparka

Legg igjen en kommentar

Rull til toppen