Idrettsrådssamling på Sola

Idrettsrådene i Stavanger, Sandnes og Sola hadde sist helg (28.-29.november) en samling på Sola. Rogaland idrettskrets deltok også på samlingen, som ble avholdt for tredje år på rad.

Idrettsrådene i Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg har de tre siste årene arrangert en samling hvor idrettspolitiske saker tas opp. I tillegg diskuteres saker der de fire idrettsrådene finner det naturlig å samarbeide. Årets samling ble avholdt sist fredag og lørdag, 28. og 29.november på Scandic Airport Hotel på Sola. Dessverre kunne ikke Randaberg delta denne gangen, de kommer forhåpentligvis sterkere tilbake neste år.

Av de idrettspolitiske sakene som ble diskutert kan vi nevne ungdomsidrett og kommersielle aktørers inntog i idretten. Og engasjementet var stort. For øvrig presenterte Tor Helge Skretting status for arbeidet med sykkelvelodrom på Sola.

Rogaland idrettskrets var representert på samlingen ved organisasjonssjef Rune Røksund. canada goose jacke damen

Legg igjen en kommentar

Rull til toppen