«Jenter i Fokus» i Sørmarka Arena

Det ble en kjekk og innholdsrik kveld da lagene som er med i «Jenter i Fokus»-ordningen (JiF) fikk prøve aktiviteter i Sørmarka Arena fredag 5. desember. Curling, klatring, RC-bilkjøring og kunstløp med instruktører fra Sørmarka Curlingklubb, Bratte Rogalands Venner, Stavanger Modellbilklubb og Stavanger Kunstløpklubb.

Hvert år samles alle de ni lagene som er med på JiF til aktivitetskveld. For tredje år på rad stiller Folkehallene Sørmarka Arena til rådighet, noe som har vært veldig populært blant jentene som har vært med på dette de siste to årene. Til kveldens samling er 127 jenter påmeldt!

I JiF-ordningen rettes et fokus mot det sosiale, og målet er å hindre frafall blant jenter i alderen 13-17 år. Lagene som deltar i år er KFUM Stavanger Håndball (J13), Forus & Gausel Fotball (J-13), Vardeneset BK (fotball, J16), Stavanger JuShinkan Aikido (13-17 år), Hundvåg HK (J13), Viking FK (J14), Rogaland Rideklubb (13-17 år), Hinna Håndballklubb (J13) og Forus og Gausel Håndball (J14). Du kan lese mer om JiF her.

Samlingen varte fra kl. 20 til kl. 22. På Bildegalleri ligger flere bilder fra kvelden. canada goose frauen

Legg igjen en kommentar

Rull til toppen