Stipendvinnerne ble feiret

En imponerende rekke av meritter ble presentert da årets vinnere av idrettsstipend var samlet til en markering på Hansons Minde torsdag kveld.

Årets vinnere av kommunalt idrettsstipend ble torsdag kveld feiret på Hansons Minde. Der fikk de tildelt diplomene som synlig bevis på at de har vunnet stipend i 2015. Stipendet er på kr. 10 000.

– Dere er veldig flotte representanter for Stavanger. Når dere reiser rundt både i Norge og utlandet og presterer slik dere gjør, så er dere noen av de beste representantene vi har for byen vår, sa leder i kommunalstyret for kultur og idrett (KKI), Sissel Knutsen Hegdal (H). Hun sto for utdelingen av diplom sammen med leder i Idrettsrådet, Jørn Nielsen, som også uttrykte sin begeistring for vinnernes prestasjoner.

Årets stipendvinnere er (fra venstre til høyre på bildet): Sofie Rød (sprangridning, Rogaland Rideklubb), Truls Wigdel (svømming, Madla Svømmeklubb), Monica Danielsen (trener, Stavanger Svømme Club)), Eskil E. Andersen (vektløfting, Stavanger Vektløfterklubb), Susanne Andersen (landeveissykling, Stavanger Sykleklubb), Dorthea Faa Hviding (tennis, Stavanger Tennisklubb), Kristina Vidstein (Stavanger Taekwondo Klubb), Gøran S. Johannessen (håndball, Viking Stv. HK), og Anna Begunovic Jakobsen (mangekamp, IL Skjalg). For øvrig er Jørn Nielsen og Sissel Knutsen Hegdal med på bildet. Stipendvinner Håkon Skogen, utøver i Stavanger Roklub, var ikke til stede under markeringen.

Idrettsrådet vil nok en gang gratulere med stipendet, og ønsker vinnerne lykke til videre med karrieren! michael kors tasche blau

Legg igjen en kommentar

Skroll til toppen
Rull til toppen