LAM 2015 (OPPDATERT 9.12)

Fordelingen av LAM (lokale aktivitetsmidler) ble gjort av Idrettsrådet i sist uke. Utbetaling vil skje i andre halvdel av desember.

LAM fordeles av Idrettsrådet, men det er NIF som står for selve utbetalingen. Idrettsrådet gikk først ut med beskjed om at utbetalingen fra NIF er gjort, men dette stemmer ikke. Vi har misforstått dato for utbetaling og etter å ha undersøkt saken nærmere har vi fått høre at utbetaling vil skje i 2.halvdel av desember. Alt før 15.desember må derfor tas som en bonus. Grunnen til at utbetalingen må vente litt er at en god del idrettsråd har sendt inn sin fordeling for utbetaling nå mot slutten, noe som gjør at Stavanger ligger i «kø» for utbetaling. Vi beklager at feil informasjon gikk ut i første omgang.

Det blir i år fordelt 7 452 562 kroner til 92 lag i Stavanger.

Det er et årsmøtevedtak (fra 2007) i Idrettsrådet som sier at det kan tas inntil 15 % av LAM til lag som tar del i Idrett+-arbeid. Idrett+ handler, som mange kjenner til, om å legge til rette for de som har ekstra behov for støtte/hjelp for å ta del i idretten.

En fullstendig oversikt over utbetaling av LAM til idrettslag i Stavanger finnes her. canada goose jacke herren

Legg igjen en kommentar

Rull til toppen