INNSATS FOR FLYKTNINGER – VI TRENGER SKOTØY

Behovet for skotøy er STORT, så vi trenger din hjelp. Vi trenger sko i alle størrelser, fotball, innesko/hallsko til både barn, damer og menn. Kan levers til oss på Hansons Minde eller Scandic Forum hotel.

Da har første gruppe med flyktninger vært på Siffen å spilt fotball i samarbeid med SIF fotball, nærmere 30 stykker stilte til første «trening», og var veldig takknemlig å glade for tilbudet. Vi ser at behovet for sko er STORT, så vi trenger din hjep, vi trenger sko i alle størrelser, fotball, innesko/hallsko både til barn, damer og menn. Vi har inngått ett samarbeid med Scandic Forum hotel at skoene kan leveres der dersom det ikke er noen her på Hansons Minde. Kontakt oss gjerne på 4000 23 29, ellerpost@idrettsraadet.no. Vær vennlig å spre ordet michael kors tasche blau

Legg igjen en kommentar

Rull til toppen