Nye regler for avholding av årsmøter

Nå skal det bli enklere å være idrettslag Alle idrettslag, som følge av en lovendring skal det fra og med 2016 avholde årsmøtet innen utgangen av mars måned.

Fra og med 2016 gjelder nye løsninger og ordninger som skal forenkle idrettslagenes registrering, rapportering og søknader. Dette kommer som konsekvens av vedtak på Idrettstinget 2015, som er Norges idrettsforbunds (NIF) høyeste myndighet. Der ble NIFs lov endret. I tillegg ble det vedtatt at rapporterings- og søknadsfrister for idrettslagene skal samles, slik at idrettslagene skal ha færre frister å forholde seg til og at de har de nødvendige dokumenter tilgjengelig på søknadstidspunktet. Dette betyr at alle idrettslag skal avholde årsmøtet sitt innen utgangen av mars måned. Idrettslag kan i særlige tilfeller søke om å få utsatt fristen for å avholde årsmøtet. Les mer her canada goose männer

Legg igjen en kommentar

Rull til toppen