Jenter i Fokus

I slutten av november var Jenter i Fokus-gjengen samlet i Sørmarka Arena. Det ble en suksess, med 75 jenter i full aktivitet i to timer.

Hvert år samles alle jentene som er en del av Jenter i Fokus-ordningen til en samling med aktivitet og moro. Denne sesongen ble samlingen avholdt 27.november og hele 75 jenter deltok. Vi har vært så heldige å få låne hele Sørmarka Arena til dette formålet de siste årene, så også i år. Etter ordinær åpningstid fikk jentene dermed hallen helt for seg selv.

Jentene ble fordelt på tre grupper og de fikk prøve seg på klatring, curling og kunstløp. BRV, Sørmarka Curlingklubb og Stavanger Kunstløpklubb stilte med kyndige instruktører. Aktivitetene så ut til å falle i smak for jentene, som også fikk litt energipåfyll gjennom utstasjonerte fruktstasjoner.

Jenter i Fokus er en ordning rettet mot jenter i alderen 13-17 år hvor målet er å stoppe frafallet fra idretten, og fokus settes her på den sosiale biten. Lagene som deltar i ordningen må forplikte seg til å gjennomføre en del sosiale samlinger, ha en overnattingstur, gjennomføre medarbeidersamtaler etc. Det deltar i år seks lag i ordningen og hvert lag får 15 000 kroner i støtte fra Idrettsrådet, samt at de i tillegg må legge i noe selv. Les mer om kriteriene for Jenter i Fokus her.

Idrettslag som deltar i Jenter i Fokus sesongen 2015/2016: Hinna HK, Ishockeyklubben Stavanger, KFUM Stavanger Håndball, IL Skjalg, Stavanger Orienteringsklubb og Tjensvoll FK. michael kors handtasche sale

Legg igjen en kommentar

Rull til toppen