Årets ildsjel 2016

Victor Øvregaard fra IL Skjalg ble kåret til Årets ildsjel i Stavanger-idretten og ble hedret på Ledaal 1.januar. Idrettsrådet gratulerer!

Victor Øvregaard ble kåret til Årets ildsjel 2016. Øvregaard ble høytidelig hedret av ordføreren på Ledaal 1.januar, hvor også norske og internasjonale mestere (i 2015) fra Stavanger ble hedret.

Øvregaard (61) har gjennom over 40 år stått på for friidretten, ikke bare i Stavanger og IL Skjalg, men også i Rogaland for øvrig gjennom Rogaland friidrettskrets. Dette har han gjort gjennom ulike verv som leder og styremedlem og funksjoner somdommer, trener, kursinstruktør, og representant for anleggsutvalg. I tillegg har Øvregaard vært den som alltid har stilt opp på dugnader. Dette kombinert med stor fagkunnskap, god formidlingsevne og glimt i øyet har vært et viktig bidrag for å skape et godt friidrettsmiljø. Det var derfor en verdig vinner som vant årets ildsjelpris i Stavanger-idretten.

De øvrige nominerte i til Årets ildsjel var også veldig gode kandidater, men nåløyet er som kjent veldig trangt. De øvrige nominerte var: Tor Anda (Hinna FK), Ola Barkved (Sunde IL), Kenneth Ommundsen (Stavanger Døves IF), Cecilie Eik (Friskis og Svettis Stavanger Sandnes), Arne Berentsen (Sunde Innebandyklubb) og Ernst Falch (Ishockeyklubben Stavanger).

Ildsjelprisen er et samarbeid mellom Idrettsrådet Stavanger og Stavanger kommune, og prisen er en gavesjekk på 25 000 kr. michael kors tasche

Legg igjen en kommentar

Skroll til toppen
Rull til toppen