Fordyp deg i idrettsfeltet!

Som en del nok vil kjenne til, finnes det noen nettplattformer som dykker litt mer i dybden på idrettsfeltet enn det tabloidavisene som regel gjør på sine sportssider. Sjekk f.eks. ut sportsanalyse.no og idrottsforum.org.

På sportsanalyse.no skrives det ofte om idrettspolitiske saker, men også om annet som rører seg på idrettsfeltet og som ikke nødvendigvis får spalteplass i tabloidavisene. Noe som bidrar til å gjøre siden interessant er at Hans B. Skaset, tidligere Idrettspresident og ekspedisjonssjef i Kulturdepartementet, jevnlig skriver godt formulerte og informative innlegg. Det skal nok godt gjøres å finne noen som har mer kunnskap på idrettsfeltet enn Skaset.

idrottsforum.org er en svensk side, med mange norske bidragsytere, som er relativt omfattende. Her legges vitenskapelige artikler ut, forskning som gjøres på idrettsfeltet presenteres, bøker om sport/idrett anmeldes, og de har et eget vitenskapelig tidsskrift (for å nevne noe). Man kan også gå inn på enkeltemner for å lese mer om et spesifikt tema. Et eksempel her er «Norsk idrett, idrettspolitikk og idrettsforskning», et annet er «Olympiske leker» og et tredje eksempel er «Barn, ungdom og idrett». Man får da opp en liste med artikler over angitte tema som er lagt ut på siden.

idan.dk er en dansk side som har som oppgave å «skabe overblik over aktuel, samfundsorienteret forskning på idrætsområdet». Denne siden kan også være verdt en titt. air max 95

Legg igjen en kommentar

Rull til toppen