Ny søknadsfrist driftstilskudd og Idrettsstipend

Ny Søknadsfrist for å søke på kommunalt driftstilskudd, lokale aktivitetsmidler (LAM) og idrettsstipend er flyttet fra 15.mars til 5.april.

På idrettstinget i juni 2015, ble det vedtatt at fra og med 2016 ville det komme nye løsninger og ordninger som skal forenkle idrettslagenes registrering, rapportering og søknader. Det ble i tillegg vedtatt at rapporterings – og søknadsfrister for idrettslagene skal samles, slikt at det er færre frister å forholde seg til. De nye endringene innebærer også at alle idrettslag SKAL avholde årsmøtet sitt innen utgangen av mars. Den nye fristen 5.april, vil forenkle søknadene for lag/klubber ved å slippe å ettersende papirer, søknaden i en 2.gang. nike air max thea damen

Legg igjen en kommentar

Rull til toppen